Meer resultaten voor vloertegels

vloertegels
Wat zijn Metrotegels?
Er zijn ook zeker praktische redenen voor het gebruik van deze Metrotegels, die niet alleen onder de straten van Parijs nuttig zijn. Lees verder over de herkomst en het gebruik van Metrotegels in huis. Lees meer over Metrotegels. Wat maakt Metrotegels zo bijzonder?
Vloertegels Producten Mosa-tegels.
Een palet van subtiele lichte, midden en donkere tonen binnen één kleur. Een mix van tonen resulteert in een levendig tegeloppervlak. Meer over Terra Tones. Naast vloertegels zijn onze tegels geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen. Bekijk onze wandtegels.
Vloertegels PORCELANOSA.
Vind uw dichtstbijzijnde winkel. PORCELANOSA Grupo is een toonaangevend bedrijf in de productie van keramische vloerentegels, zowel vanwege de geavanceerde productietechnieken als de kwaliteit en veelzijdigheid van zijn ontwerpen. De vloercollecties zijn geïnspireerd op natuurlijke materialen, waaronder de technische eigenschappen van keramiek.
Vloertegels Quadrifoglio.
Picture: Upload or choose picture Name: Position.: Social Networks Information.: We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.
Vloertegels kopen? HORNBACH. Laagste Prijsgarantie. Vinden.
Denk bijvoorbeeld aan retro en vintagetegels voor in je keuken of toilet of beton en steenlook tegels als basis in je gang of woonkamer. Met de vloertegels van HORNBACH creëer je de stijl die bij jou past. En wist je dat sommige vloertegels zowel voor binnen als buiten geschikt zijn? Op deze manier kun je van de sierbestrating in de tuin een verlengstuk van je huis maken. Ga aan de slag en leg zelf een vloer met de vloertegels van HORNBACH.
Vloertegels Vloer Tegel Concept.
Het formaat, patroon en kleur van de vloertegel bepaalt hoe de ruimtelijke uitstraling van je badkamer zal worden. Wij hebben een groot assortiment aan keramische tegels in verschillende stijlen, variërend van oude en antieke vloertegels tot moderne tegels met betonlook.
Vloertegels kopen? Vanaf 595, per m2 Douche Concurrent.
We zorgen bij Douche Concurrent voor een uitgebreid assortiment, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Van grotere tegels in een mooie donkere kleur tot aan de meer bekende kleine witte vloertegels: u heeft de keuze uit een uitgebreid gamma. Heeft u genoeg van de oude vloertegels die er zitten en wilt u die graag laten vervangen? Het is een uitstekend idee om de nieuwe tegels online aan te schaffen. We zorgen er met de verschillende goedkope vloertegels voor dat de investering niet te duur hoeft uit te pakken. Aan de andere kant juist op zoek naar design tegels en mag dat best wat kosten? Van goedkoop tot wat duurder, we zorgen er met het brede gamma aan vloertegels voor dat u de keuze heeft uit diverse modellen.
Vloertegels en wandtegels kopen en vergelijken MakroShop.
Beide goed voor kwalitatieve vloertegels, wandtegels, glasmozaiëken, plinten en bouwplaten. Hun assortiment tegels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals glas, faiënce of keramiek. Ten slotte nog een handige tip als het op duurzaamheid aankomt: om de kwaliteit van tegels te controleren, kun je extra info inwinnen via verschillende normeringen.
vloertegels
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Publicaties WTCB.
Ruwbouw en algemene aannemingen Hellende daken Glaswerken Tegel en mozaïekwerken Steen en marmer Sanitaire installaties en gas Platte daken en dichtingswerken Schrijnwerken Pleister en voegwerken Schilderwerken en soepele bekledingen Verwarming en klimaatregeling. Bel ons 02 716 42 11 Stuur ons een email Kantoren. Wenst u een abonnement op onze publicaties of de publicaties NBN-normen? Het is ook mogelijk om een gedrukt exemplaar van een WTCB-publicatie te bestellen. Alleen gedateerde en ondertekende bestellingen die per fax of per brief ontvangen worden, worden behandeld. vermeld de referentie van de gevraagde publicatie: reeks, nummer en datum van publicatie, alsook het gewenste aantal exemplaren. Bij het bestellen van fotokopieën van uitgeputte documenten, gelieve ook de titel en het aantal bladzijden te vermelden. voor facturen van minder dan 1239, exclusief BTW wordt er een bedrag van 3 BTW inbegrepen aangerekend voor administratiekosten. voor een vlotte verzending en facturatie, gelieve duidelijk het adres en eventueel het ondernemingsnummer te vermelden. de prijzen: voor de meeste gedrukte publicaties worden er drie verschillende prijzen gehanteerd.: prijs met 40 % korting voor aannemers en het onderwijs.
Vloertegels van Gavra, voor uw badkamer en keuken.
Grote platen XXL. Mozaïek tegels badkamer. Mozaïek tegels badkamer. Keramische keukentabletten FLORIM STONE. Casa Dolce Casa. Meissen / Cersanit. Grootste aanbod aan vloertegels in België. Je vindt bij Gavra de ruimste keuze aan tegels in België. Keramische vloertegels, keramisch parket, patroontegels of cementtegels: we hebben het allemaal. In onze showroom tegels in Antwerpen Geel kan je alle tegels komen bekijken. Onze toonzalen zijn dan ook de ideale inspiratieruimte als je vloertegels wil kopen voor je huis, maar ook voor je winkel, op kantoor of in je bedrijf. Klassieke en moderne vloertegels. Geef je de voorkeur aan een traditionele tegel, een landelijke look of een modern design. Maakt niet uit. Ons aanbod is zo ruim dat je ongetwijfeld verbaasd wordt door de vele mogelijkheden. Ontdek onze vloertegels in onze showrooms. Formaat van vloertegels. Wil je een standaardformaat vloertegel van 60x60cm of eerder een groter formaat, in een traditionele dikte of dunner? Bij ons vind je zowel basistegels als grootformaattegels. De prijs van vloertegels. Ben je op zoek naar exclusieve vloertegels, dan ben je bij Gavra aan het juiste adres. Verkies je een meer budgetvriendelijk alternatief, ook dan biedt Gavra je de juiste oplossing! Tegels voor de woonkamer, badkamer, keuken of buiten.

Contacteer ons