Resultaten voor yoga

yoga
HATHA YOGA GC De Platoo.
Home Activiteiten HATHA YOGA. GC De Platoo. Een dynamische vorm van yoga met een heilzame uitwerking omdat er zowel gewerkt wordt op lichamelijk, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau. op 7/01/2016 van 1915: tot 2030.: op 7/01/2016 van 2045: tot 2200.:
gurugian.nl
A-stad.
https://leden.gurugian.nl/
Yoga Antwerpen.
Yoga in Brussels. Wat is Yoga? In het Ananda Esoterisch Yogacentrum wordt er gestreefd naar de onthulling van Yoga in haar traditionele vorm. Niet alleen de lichamelijke oefeningen worden onderwezen, maar ook de essentiële en fundamentele principes achter Yoga worden uitgelegd.
Yoga www.centrumvizit.be.
Door" het beoefenen van yoga leren we bewust om te gaan met onszelf en onze omgeving: we brengen als het ware geest en lichaam weer in balans." Yoga is een eeuwenoude levensvisie waarvan de wortels in India liggen. Yoga betekent verbinden of samenbrengen.
Prijzen Saja Yoga.
Saja Yoga Studio gebruikt alleen gegevens die nodig zijn voor het geven van yogalessen workshops. Gegevens van yogaleerlingen en geïnteresseerden in Saja yoga Studio. Bij het starten van het volgen van yogalessen bij Saja Yoga worden gegevens van het inschrijfformulier verwerkt.
Yoga Wikipedia.
Kundalini-yoga is gebaseerd op het opwekken van de psychische kracht, ook wel de goddelijke kracht slangenkracht: kundalini in het lichaam te wekken en te laten opstijgen en zo de verlossing te realiseren. Deze methode verlangt controle over de automatisch verlopende lichaamsprocessen. Andere vormen en soorten van yoga zijn.:
IamYoga Yogastudio Aerial Yoga Vinyasa Yoga.
Vanaf september Aerial Yoga wekelijks op WOENSDAG 20u-21u15 en op VRIJDAG 9u30-10u45. Geen yoga ervaring nodig. Ervaar het geweldige gevoel van gewichtloosheid, ruimte en lengte in je hele lichaam! Aerial Yoga is een vrij recente vorm van yoga die overkomt uit Amerika.
Yoga Ayuryoga.
U heeft de keuze uit rustige, meer dynamische, mindfullness, privé of zwangerschapslessen om zo op de correcte wijze begeleidt te worden. Er worden verschillende yogastijlen onderwezen zoals Yin Yang, Hatha, Kundalini, Easy Flow Yoga, Ashtanga, Vinyasa Yoga, zwangerschapsyoga Yogalates. Ik ben een nieuwe klant en wil een 1ste Proefles yoga volgen aan 10.
Yoga Marijke Van Holm kinesitherapie lifecoach.
In 1999 kwam ik in contact met Dru-yoga, en volgde onmiddellijk de 3-jarige opleiding in Wales bij de life-foundation. Yoga therapie: het Hoe" en vooral Waarom" je bepaalde asana's' houdingen kunt aannemen om je emotie en gezondheid in balans te brengen.
Yoga OCMW Lichtervelde.
Wil je jouw dagdagelijkse stress ontvluchten en jezelf onderdompelen in een oase van rust? Dan is Yoga misschien iets voor jou. Leer jezelf ontspannen en leer luisteren naar je lichaam. Vanaf 24 april 2017 wordt er gestart in het dienstencentrum met yogalessen.

Contacteer ons